Veterinär Ängelholm, Vejbystrand

Bjäre Veterinärklinik

Veterinär Ängelholm, Vejbystrand

Om Veterinär Ängelholm

Veterinär vid Ängelholm i nordvästra Skåne

Veterinär Ängelholm bloggen är en blogg för Bjäre Veterinärklinik som öppnade portarna under första halvåret 2014. Bjäre Veterinärklinik ligger, som man hör på namnet, på Bjärehalvön i närheten av Båstad och Ängelholm i nordvästra Skåne.

I bloggen kommer vi när vi börjat komma i ordning lite att erbjuda en titt in bakom kulisserna. Som djurägare är man ofta lite orolig över att lämna ifrån sig sitt djur när större behandlingar eller operationer ska göras. Det vet vi mycket väl om både som personal men kanske framför allt som de djurägare vi själva också är. Här kommer vi även att skriva om djur som varit på kliniken lite mer ingående än vad man kan göra på facebook.  Bloggen används även för att nå ut till de djurägare som bor i närheten av Båstad, Ängelholm och Helsingborg.

Genom att publicera inlägg här hoppas vi att fler i nordvästra skåne ska finna kliniken och få användning av dess tjänster.

Veterinär Ängelholm

 

Tjänster som erbjuds av Bjäre Veterinärklinik

Förutom att hjälpa djur som blivit skadade eller sjuka så kan vi på Bjäre Veterinärklinik hjälpa dig som djurägare när de inte riktigt vet hur de ska göra i olika situationer. Det utförs även kastration av hundar och katter samt id-märkning, kastration och kloklippning.  Hör gärna av dig till oss för att få veta mer om tjänsterna som erbjuds och hur Bjäre Veterinärklinik kan hjälpa dig.

Bor du i närheten av Ängelholm eller Båstad eller någon annanstans också för den delen så är du mer än välkommen att besöka oss på Bjäre Veterinärklinik.

No Comments