Veterinär Ängelholm, Vejbystrand

Bjäre Veterinärklinik

Veterinär Ängelholm, Vejbystrand

Glad och tacksam

juli 7th, 2014 · No Comments · Okategoriserade

När jag valde att sluta min anställning som veterinär i Ängelholm efter 10 år, var det med blandade känslor. Att det var dags för mig att gå min egen väg var det ingen tvekan om. Däremot var det med stor sorg  som jag lämnade alla ”mina” djurägare och djur. Hundar och katter, men även kaniner, som jag haft förmånen att få följa, 10 år är en lång tid i ett djurliv. Många träffade jag för första gången när de kom för sin 12 veckors vaccination. Några träffade jag en gång om året, andra har haft oturen att behöva komma betydligt oftare än så, en del har jag fått följa till livets slut. Många kom jag nära, både djur och djurägare.

Därför är jag så oerhört glad och tacksam när jag inser hur många av ”mina” som följt med mig till min lilla klinik!!! Varje gång jag hör en välbekant röst i telefonen eller Monika gör en bokning och säger att ”de bad mig hälsa till dig”, blir jag så glad.

Det gör mig ödmjuk och varm i hjärtat att ni ger mig ert förtroende!  Tack!!!

Tags: